Majitelé zahradních bazénů by si měli pořídit krokoměr, aby zjistili, že nemusí chodit na dlouhé procházky, protože kolem bazénu nachodí pěknou řádku kilometrů týdně. Nakonec Vy sami jste vlastníky zahradních bazénů, takže Vy nejlépe víte, o čem se to tu mluví. Ale možná nevíte, že si některé kroky a poměrně náročné úkony můžete díky pojízdnému navijáku na solární plachty ušetřit. Procházky lesem jsou daleko příjemnější, nemyslíte?
listy ve vodě.jpg

Pojízdný naviják na solární plachtu se stane Vaším výtečným pomocníkem!

Vezměte si, kolik času strávíte údržbou bazénu a kolik námahy musíte vynaložit na jeho údržbu?

· Každý den musíte hrabat fyzické nečistoty s teleskopickou tyčí v ruce. A to jen proto, že se Vám večer nechtělo natahovat solární plachtu!

· Nebo Vám už nezbydou síly na natažení solární plachty, aby se Voda v bazénu stačila dokonale ohřát! Jen skuteční otužilci by naskákali do studené vody.

Nikdo Vám samozřejmě nevyčítá, že solární plachta leží ladem. No, možná Vás trochu peskuje manželka, viďte? A také někdy dostanete svůj díl od děcek, která by ve vodě zmrzla, kdyby se ponořila.

Máte to zapotřebí?

Rozhodně se ale můžete takovým výčitkám lehce vyhnout. S pojízdným navijákem na solární plachtu zvládnete manipulaci i v momentě, kdy už nemáte dostatek sil k ničemu. Potom se nestane to, že by Vaše dítka ve vodě umrzla, i když byste si to v některých momentech života přáli. A rozhodně se nebudete muset zabývat ranním obcházením bazénu s teleskopickou tyčí kolem bazénu. Toho budete ušetřen.
bazén s listy.jpg

Nebudete první ani poslední, kdo si usnadňuje práci a čas s pojízdným navijákem na solární plachtu! Ani Vy nemáte zapotřebí denně se s plachtou mordovat! I Vy můžete využívat výdobytky doby. Vynález to není nijak závratný, ale v každém případě je pro Vás ideální vymožeností, jako pro majitele zahradního bazénu!